Aktywne Wpisy
miku555 +116
Pralko-suszarka +30
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
czy byłybyście w stanie doradzić mi jakąś lampę UV do robienia paznokietków?
Czy to jakiej jest firmy ma jakieś duże znaczenie, czy może różnią się one tylko designem?
Zaznaczam, że chciałabym ją kupić do użytku domowego, nie interesują mnie opcje z tysiącem timerów i jakimiś innymi #!$%@? mujami dzikimi wężami - ważne, żeby lakier dobrze zastygał. Wolałabym wersję z czterema żarówkami.
Szukam czegoś w cenie do 100 zł.
Będę wdzięczna za każdą radę! Pomocy...?
#paznokcie #paznokcieboners #uroda
+ tam tez jest dobry żel jednofazowy iNails, jest elegancki bo gęsty i układa się ładnie na paznokciach i innych pierdólkach do klejenia UVką