Aktywne Wpisy

Nie rozumiem tego świata. Rosja zabija 3 cywili w ataku rakietowym. Potępienie całego świata, sankcje itd.
Izrael zabija 300 cywili w jedną noc - USA wysyła im broń, świat milczy xDDD
#niepopularnaopinia #ukraina #wojna
Izrael zabija 300 cywili w jedną noc - USA wysyła im broń, świat milczy xDDD
#niepopularnaopinia #ukraina #wojna

Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić

źródło: comment_VywFK6Y01zyVv1YyOPFUpiFI6nuKmlhv.jpg
PobierzRobisz pracę domową za dziecko -> dziecko uczy się, że bycie tłukiem i kombinowanie jest lepsze niż prawdziwa nauka
Robisz pracę na 6 za dziecko -> oceny w szkole znaczą jeszcze mniej niż znaczyły, przez co całe społeczeństwo traci (sic!)
Opinię na temat możesz mieć, jednak masz za mało danych żeby mogła być rzetelna i obiektywna. Jak byś spróbował zrozumieć to co napisałem, myślę że mieli byśmy podobne zdanie. Dziecko nauczyłem że jak ma idiotyczne, nie związane z przedmiotem zadanie, może sobie poradzić w inny sposób. Wyszukaliśmy informacje i rozwiązanie zadania minimalnym nakładem pracy. Bo czego miała się nauczyć z informatyki kolorując komórki Excela
Przecież nikt jej tego nie kazał i jak odkryłeś zadając pytanie w dobrym miejscu, zupełnie nie ma takiej potrzeby. Xadanie polegało na zrobieniu tego jakoś mądrzej, choćby tak jak bardzo fajnie doradził @actuary.
Wygląda więc, że Zadanie jest w pełni związane z przedmiotem technologie informacyjne i nie bez kozery jest na szóstkę.