W komputerech jestem zielony, dlatego zwracam się do Was z zapytaniem: ile #cebulion musiałbym wyłożyć na komputer, który dźwignąłby #wiedzmin3 na ultra? :)
Właśnie wstoje przed trudnym, życiowym wyborek: Wiedźmin czy oszczędności... @chciwykrasnolud właśnie monitor też musiałbym wymienić, bo bez sensu jest kupować super komputer a monitor ledwo zipie :) Uprzedzam pytanie: myszkę i klawiaturę mam. @The_Red_Viper teżsięnad tym zastanawiam, nie wiem którą i opcje wybrać.
@WscieklySmok: czy grałeś kiedyś na konsolach ? Jeśli nie to powiem ci że gra się świetnie, popatrz sobie jeszcze na gry może znajdziesz jakiś tytuł który jest tylko na ps4 i ci się spodoba ?
@WscieklySmok: zastanów się co wolisz bo tak na serio jeśli chodzisz i podziwiasz widoki w grze to widać przewagę PC ale kto normalny zwraca uwagę na grafikę walcząc z 10 przeciwnikami ?
@chciwykrasnolud: taa może i widać ale dla mnie to zbędny bajer i serio na konsoli kupujesz grę i grasz a na PC walczysz z 15 min z ustawieniami żeby mieć te 60 klatek
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ile #cebulion musiałbym wyłożyć na komputer, który dźwignąłby #wiedzmin3 na ultra? :)
@WscieklySmok: Ile masz na to kasy,a no i czy chcesz mieć HAIRWORKS
http://www.purepc.pl/karty_graficzne/wiedzmin_3_dziki_gon_test_procesorow_i_kart_graficznych?page=0,8
@chciwykrasnolud właśnie monitor też musiałbym wymienić, bo bez sensu jest kupować super komputer a monitor ledwo zipie :)
Uprzedzam pytanie: myszkę i klawiaturę mam.
@The_Red_Viper teżsięnad tym zastanawiam, nie wiem którą i opcje wybrać.
@WscieklySmok: To kup wiedzmina za kilka lat. No chyba, że tak bardzo nie masz co robić.