Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +48
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +127
Dobranoc
Zastanawia mnie dziś od rana dlaczego w różnych miejscach w internecie ludzie z Krakowa ciągle piszą, że smog i korki są przez przyjezdnych. Wiem, że w tym mieście jest dużo przyjezdnych i studentów, ale dziś zauważyłem pewną rzecz. Pada i jest więcej aut na drogach, ale w większości rejestracje z Krakowa. Do pracy jadę przez całe miasto, część bocznymi drogami, część głównymi i i tak około 95% aut ma miejscowe blachy. Reszta to były jednostkowe przypadki.
#fucklogic
Pracodawca nie patrzy skąd jesteś tylko co umiesz. A skoro wolą zatrudniać ludzi z zewnątrz to coś musi w tym być.
Poza tym sytuacja na rynku pracy jest jaka jest i to, że Ci duma nie pozwala pracować za jakąś stawkę to już Twoja sprawa. Poza tym niektórzy są w takiej sytuacji, że muszą utrzymać rodzinę i zamiast wybrzydzać i szukać pracy, gdzie płacą miliony biorą co jeść, żeby mieć co włożyć do garnka.
Wyskakujesz do mnie z maturą, a sam