Aktywne Wpisy
Takie głębsze pytanie , jak myślicie co jest po śmierci?
Moseva +12
Jak myślisz że zawsze było źle i że już zawsze tak będzie to chcę Ci tylko powiedzie, że nie masz racji.
W depresji istnieje coś takiego jak widzenie tunelowe - wydaje Ci się, że w sumie to nigdy nie byłeś, nie jesteś, ani nie masz szans być happy.
Ale to tylko bujda. Psikus Twojego mózgu.
Jeszcze będzie pięknie, uwierz. Kc.
W depresji istnieje coś takiego jak widzenie tunelowe - wydaje Ci się, że w sumie to nigdy nie byłeś, nie jesteś, ani nie masz szans być happy.
Ale to tylko bujda. Psikus Twojego mózgu.
Jeszcze będzie pięknie, uwierz. Kc.
Dziwna historia, założyłam jakis czas temu skrzynkę na gmail i z niej nie korzystać, przy okazji logowania na jakies uslugi googla zajrzałam do skrzynki, tak jak zakladalalam nie blo żadych wiadomosc a tylko folder WERSJE ROBOCZE zawieral jedna wiadomosc bez nadawcy ani odbiorcy. Wiadomosc o bardzo dziwnej tresci.
Moze ktos mi powie co to moze byc. Wiadomosc napisana bez ładu i skladu, napewno nie moja, do konta nikt nie mial dostępu. Czy to jakas pasta, czy tez jakis dziwny łańcuszek?
Poznałem niewidomego chłopca około lat 19 który jak sie okazało robi zdjęcia, chyba średnioformatowe nie chciał powiedzieć od razu, maluje, tez ma login esesman i pies trochę dziwne bizzare ale nie mowi o tym w prost odczytywał moje rysunki palcami. Dostaliśmy na jakimś spotkaniu bon zniżkowy na zakup zwierząt na 19000 zl.