A tamten dzban jak zawsze manipuluje.
CAMEMBERT z GRILLA, taki że ślinka cieknie
Camembert to to miękki podpuszczkowy ser z charakterystyczną białą pleśnią pochodzący niewielkiej miejscowości Camembert w Normandii, gdzie wytwarzany jest przynajmniej od roku 1791, kiedy to według legendy jeden z uchodzących przed rewolucją benedyktynów znalazł w wiosce...
z- 173
- #
- #
- #
Niekoniecznie trzeba deprecjonować proste przepisy. Myślę, że jest duża grupa osób, które po prostu chcą sobie zjeść coś dobrego i szybkiego w przygotowaniu, bo nie mogą lub nie chcą zbyt wiele czasu poświęcać na gotowanie. Ludzie mają różne potrzeby w tym zakresie. Jedni lubią tradyjnie i mięsnie, inni wege, jedni lubią proste przepisy z prostych i łatwo dostępnych składników, inni wolą przepisy bardziej wyrafinowane, są skłonni zamawiać przez neta lub szukać w specjalistycznych sklepach trudniej dostępnych produktów i poświęcić więcej czasu na gotowanie.
Kanałów kulinarnych na YT jest naprawdę wiele i każdy znajdzie tam coś dla siebie. Myślę, że lepiej trzymać się jakiejś niszy, robić określony rodzaj przepisów, niż starać się zadowolić wszystkie grupy, bo zawsze jakaś będzie niezadowolona. Zrobisz prosty przepis, dla części osób to będzie spoko, dla części nie, ale jak zrobisz skomplikowany i pracochłonny to będzie tak samo, tylko w drugą stronę.
Zarzuca brak pasji, po czym coś takiego można poznać? Przecież to tylko twórca