AMA właściciel i jednocześnie pracownik baru z fast foodami.
Zawsze byłeś ciekaw jak zakłada się taki biznes? Ile trzeba poświęcić aby coś osiągnąć? Ile kosztuje zrobienie jednego hamburgera i tak naprawdę co najbardziej się opłaca sprzedać. Jacy są klienci i co jest najbardziej satysfakcjonujące w tym zawodzie.....
sokeone z- #
- #
- #
- #
- 132
Komentarze (129)
najlepsze
@daj_mi_szyfr:
jako że jest to poważny temat a interes jest mój i zależy mi na klientach nie będę odpowiadał na niepoważne pytania
nagle jak z pod ziemi znaleźli się jego kompani wymachujący łapami. Onzajmiłem ,ze jak któregokolwiek łapa choćby mnie muśnie to będa nieprzyjemności i to duże. Poszli sobie z
2. Bułka 1,20, kotlet 0,53, warzywa(sałata lodowa, pomidor, ogórekziel, ogórek konserwowy) w sumie średnio 0,50, sosy 0,20, koszty pośrednie( prąd, frytura, koszty pracownicze) 0,50. Ogólny koszt 2,93 przy założeniu że hamburgera mamy po 5,50zł. zarabiamy na nim 2,57zł na czysto.
3. bar ma całkowite powierzchnię ok 75m2 ale stoliki zajmują ok 36m2,
Wymieniasz olej do frytek obowiązkowo co dwa lata?
do hot - dogów kupuje dedykowane parówki takie same jak na stacjach benzynowych w całej polsce.
obowiazkowo codziennie...
2.Franczyza czy coś swojego?
3.Nie wstyd ci tak ładować chemię w ludzi?
1. Zarabiam tak by wystarczyło mi na ZUS, pracownicę skromne życie i ewentualnie jakiś zakup sprzętu co 3-4 miesiąc.
2. Coś swojego od 10 lat w branży.
3. wszystko co jemy jest tak naprawdę chemią. A słowo fast food nie powinno sie kojarzyc tylko z chemią. Z resztą w całosci moich produktów znalazłem tylko kilka
Nie znam gości... hehe ciiiii :)
nieeeee to nie jest smaks... szukaj dalej