Jak koniec filmu pokazuje końcowy efekt wędzenia to albo palacz #!$%@? albo wędzarnia. To mięso nie jest uwędzone, może jest podwędzone ale nie uwędzone. Boczki powinny być koloru ciemno złotego, szynki jasnobrązowe a kiełbasa brązowa z niewielkim pomarszczeniem. Jeszcze raz się teraz przyglądałem patrząc po kiełbasie to ma przed sobą ładnych parę godzin wędzenia.
@ej-no-nie-przesadzaj: Czasem nawet taki troll jak ty napisze coś sensownego. Ale z jednym się mylisz: w Polsce przede wszystkim pali się śmieciami a nie węglem. A potem smog okala cały Kraj. Ja w Holandii to się teraz wręcz sztacham czysciutkim powietrzem i lepiej oddycham a Holanderskie powietrze to i tak nic w porównaniu z Islandią czy Norwegią. Maska antysmogowa została w Polsce i tam też będzie używana cały czas.
Komentarze (36)
najlepsze
Boczki powinny być koloru ciemno złotego, szynki jasnobrązowe a kiełbasa brązowa z niewielkim pomarszczeniem.
Jeszcze raz się teraz przyglądałem patrząc po kiełbasie to ma przed sobą ładnych parę godzin wędzenia.
@Pesa_elf: niedosuszone
@lowrider4you: Faktycznie! Tradycyjna wędzarnia wygląda tak:
Ja stawiam takie wedzarnie z grillem.