@PrettyMuchDeadAlready: dobrze posolona woda, trochę dłuższe gotowanie i możesz obierać jajka tak jak na filmie, bo skorupka i błona pod nią nie przywierają do białka.
@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: Noo, jak obierasz jajko "standardową metodą" i wypadnie Ci z rąk to nic się nie stanie ale jak ten kubek się wyślizgnie to może być ciekawiej :)
@Miszkurka2000: Naprawdę wątpię, żeby udało się tak zrobić ze świeżym jajkiem. Takie do kury obrać to jest katorga. Wraz ze skorupką odchodzi pół jajka.
Komentarze (73)
najlepsze
źródło: comment_kr5A2XSGFBE4JV6K6ZRp0ywhF3SDPZkw.jpg
PobierzA czy on nie miał tam wlane trochę oleju, aby amortyzował uderzenia i zbierał skorupkę?
Prosimy o jeszcze jedną próbę;D
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora