- Hello coach, it is Matthew Littleforest... Will you call up someone from Ekstraklasa to the national team? Because Czesław Michniewicz would. - Thanks for this question, mr Littleforest. The only player from Ekstraklasa I think about is Bartosz Coma.
@aut91: uwaga tłumaczę -Witam trenerze, to jest Mateusz Małybór. Będziesz ty telefonować góre kogoś z E-klapy do narodowego zespołu? Ponieważ Czesław Michniewicz by to zrobił. -Dziękuję za to pytanie panie Małybór. Jedyny gracz z E-klapy ja myślę o jest Bartosz Letarg.
@bartton ale czaisz, że ktos taki jak bartosz spiaczka naprawde istnieje? wygoogluj sobie xD podobnie jak reszta zangielszczonych postaci, na tym polega ten żart
@bartton chłopie, o ci ci chodzi XD tłumaczysz mema (mimo że nikt cię o to nie prosił) i robisz to źle, bo powinno być Borek i Śpiączka a nie "małybór" i "letarg", więc cie poprawiłem, bo cała śmieszność mema polega właśnie na domyślaniu się o jakie osoby chodzi a ty to s----------s i jeszcze wymyślasz swoje własne niepasujące tłumaczenia nazwisk mówiac do tego, że tak jest git i w ogole to
chłopie, o ci ci chodzi XD tłumaczysz mema (mimo że nikt cię o to nie prosił) i robisz to źle, bo powinno być Borek i Śpiączka a nie "małybór" i "letarg", więc cie poprawiłem, bo cała śmieszność mema polega właśnie na domyślaniu się o jakie osoby chodzi a ty to s----------s i jeszcze wymyślasz swoje własne niepasujące tłumaczenia nazwisk mówiac do tego, że tak jest git i w ogole to heheszki XD
@aut91: Hello Mr. Sousa, this is Thomas Dragon. What an incredible story! Imagine, that Czesław Michniewicz watches Ekstraklasa games every week, especially Legia ones. Why couldn't you watch such amount of games?
- Thanks for this question, mr Littleforest. The only player from Ekstraklasa I think about is Bartosz Coma.
#mecz #pilkanozna #kanalbekowy
źródło: comment_1634383347NkSIzl8BS9FzRJMpqxYQYW.jpg
PobierzMr Littleforest, you have mistaken courage with curiosity.
źródło: comment_1634383774BgdiIhThN67Gbz8WeHmv3j.jpg
Pobierz@thority: o k---a genialne xDDDDD
-Witam trenerze, to jest Mateusz Małybór. Będziesz ty telefonować góre kogoś z E-klapy do narodowego zespołu? Ponieważ Czesław Michniewicz by to zrobił.
-Dziękuję za to pytanie panie Małybór. Jedyny gracz z E-klapy ja myślę o jest Bartosz Letarg.
Littleforest = Borek = mały las
@aut91: słownik internetowy podaje, że "forest" może być tłumaczony jako las, bór, knieja, puszcza; patrz: https://pl.bab.la/slownik/angielski-polski/forest
a tak w ogóle to #tlumaczonememy oraz #tlumaczonenazwiska i w związku z tym lekkie #heheszki
@Alex_mski: kojarzę piłkarza, ale spójrz na tagi