Sporawe #cebuladeals mi się udało - za założenie konta na #betsson i wpłacenie 15zł dostaje się zniżkę 30zł na #pizzaportal - przyfarciłem trochę i mam w efekcie darmową pizzę, do której mi jeszcze dopłacą 90zł. ( ͡°͜ʖ͡°)
@thePiter: mogłeś rozwinąć szczegóły kuponów, ja te 15zł uwaliłem bo w 1 meczu zabraklo 1go gola. Ale za to zaspamowałem przy potwierdzaniu konta i w rezultacie dostałem 3 różne kupony na pizze ( ͡°͜ʖ͡°)
@maniok: Bez specjalnej wiary w to, że cokolwiek uda mi się z tego 15zł zrobić, ale się udało. ( ͡°͜ʖ͡°) @SGa2: minimalna wpłata to 10zł bodajże, a żeby dostać pizzę to minimum 15zł musisz wpłacić. 40zł jest minimalna jeśli chcesz dostać bonus 100%, ja nie chciałem bo jak wyżej wspomniałem spisałem te 15zł na straty.
@thePiter: nie rozumiem. Wpłaciles 15 i dostałes drugie 15 za free na stawianiu u buka.. Zatem nei 30 za free tylko 15 za free n stawianie u buke ale do tego pizza gratis, tak ? w jakiej knajpie ?
@plumkajacy_kalafior: nie dostał 15 zł bonusu, bo podwajanie bonusu jest od minimum 40 zł wpłaconych. a pizza gdzie chcesz, bo dostajesz kod na pizzaportal po prostu.
@abcdefghijklmn8: jak założysz konto, wpłacisz te 15zł i obstawisz na jakiś mecz to im napisz w mailu że wszystko zrobiłeś i ze masz ochotę na pizze... to nie jest tak ze jakaś maszyna to sprawdza i zatwierdza, normalni ludzie odpisują. Ja im napisałem ze wszystko zrobiłem i co mam im jeszcze napisać żeby kod dostać. To jak sprawdzili w systemie to od razu kod dostałem a po kilku godzinach jeszcze
@Paracelsus: @abcdefghijklmn8: @plumkajacy_kalafior: W mailu trzeba podać swojego maila, do mnie się właśnie teraz odezwali z kuponem, jak wczoraj wieczorem to robiłem (mają 24h na odezwanie się więc w najgorszym wypadku będzie właśnie te 24h). Kupon na pizzaportal jest ważny do końca 2016. ( ͡°͜ʖ͡°)
#promocje #pokazkupon
Z promocji można skorzystać tutaj.
Komentarz usunięty przez autora
@SGa2: minimalna wpłata to 10zł bodajże, a żeby dostać pizzę to minimum 15zł musisz wpłacić. 40zł jest minimalna jeśli chcesz dostać bonus 100%, ja nie chciałem bo jak wyżej wspomniałem spisałem te 15zł na straty.
ale co do reszty to się zgadza.