AMA - przedstawiciel (branża piwna)
Witam, tak jak w tytule. Pytajcie o to co Was nurtuje w temacie lanego (i nie tylko) piwa.
ph-gastro z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 38
Witam, tak jak w tytule. Pytajcie o to co Was nurtuje w temacie lanego (i nie tylko) piwa.
ph-gastro z
Komentarze (36)
najlepsze
A czy dobre czasu wrócą? Tego niestety nie wiem. Wszystko zależy od sprzedaży piwa :)
1. Ile kosztuje keg dla knajpy? Napełniony i załóżmy, że zamawiają dużo piwa.
2. Co knajpy dostają za wyłączność dla browaru? Minęły już czasy urządzania całych ogródków?
3. Jak to jest z tym rozcieńczaniem piwa? Jak to robią i jak rozpoznać dobre.
4. Sprzedajecie knajpom tańsze piwo, bo np. jest stare, na granicy daty przydatności?
5. Czy knajpy oszukują nas i was sprzedając inne piwo pod waszą marką?
6. Załóżmy,
2. Jeżeli mówimy o formalnej umowie wyłącznościowej to pieniądze. Od kilkuset do kilkudziesięciu tysięcy zł na miesiąc, to zależny od sprzedaży w lokalu
A druga sprawa, że gdyby jakiś pracownik firmy (serwisant czy ja) wykrył jakieś odstępstwa od normy w instalacji, to wtedy właścicielowi-kombinatorowi zostałby zabrany cały sprzęt. :)
Firma nie pozwoli