Nagonka na producentów owadów. Pionier branży wskazuje na antyszczepionkowców
Decyzja KE ws. wprowadzenia do sprzedaży produktów, które zawierają mąkę ze świerszcza domowego wywołała falę hejtu wobec producentów owadów. Dr Jakub Urbański, pionier hodowli owadów spożywczych w Polsce tłumaczy w "GW", że odpowiadają za to m.in. farmy trolli, antyszczepionkowcy i politycy.
salon24_pl z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 33
Komentarze (33)
najlepsze
Jakiekolwiek inne zdanie społeczeństwa odbiegające od panującej agendy wyrażane w ostatnim, ledwo zipiącym, ale nadal trochę wolnościowym medium jakim jest Internet - "nie brak opinii, że to farmy trolli".
Ciekawe czy ta agenda pójdzie tak daleko jak lgbt i czy za kilka lat ludzie będą wyrzucani z
tak, te całe stada pismaków, jaczejek i płatnych egzekutorów agendy, którzy stręczą nam jedzenie ohydnego robactwa
Also to zesranie się psychokatolików, pseudoprawaków i innej onucerii o jakieś cośtam C40 to jest komedia xD Jakieś tam zrzeszenie miast którego postulaty powtorzyl platformerski prezio i wszyscy już dostali #!$%@? CZASKOSKY MIENSA JUTRO ZAKAŻE RATUNKU XD Jakby miał jakiekolwiek możliwości albo poparcie xDD Zastanówcie się cymbały zanim łykniecie te ruskie baity jak by to miało działać? Prezydent miasta nie
Hormonów, antybiotyków i innej chemii w mięsie świń, kur i krów się nie boicie a czystego świerszcza tak?
Ludzie w wielu krajach jedzą owady, to po prostu inna kuchnia. Surowa ryba w sushi, ośmiornice czy krewetki też są nam kulturowo obce.
@odomdaphne5113: one nie są wcale takie czyste jak wam wmawiają. Owady też mają swoje patogeny, których z pewnością nikt się z nich nie pozbędzie zanim wam je zaserwuje na talerzu.