@ikov: jeśli nałożysz ciasto na dość rozgrzaną patelnię i zmniejszysz ogien na mniej niż średni to cały się równo wypiecze. Jeśli lubisz chrupiący, daj na koniec pełny ogień i zdejmij jak beda wygladaly idealnie.
Te ze zdjęcia tinty są zjarane na brzegach jak spalone frytki,
Zgadzam się też z którymś z powyższych postów, że za duzo maki.
Wierzę, że jej smakują, ale podniebienie ma przytłumione sentymentem ;)
Komentarze (47)
najlepsze
W takim razie jutro napiszę jak przypalić 5litrów wody.
Kolega ma jakieś dolegliwości gastryczne że preferuje węgiel?
Te ze zdjęcia tinty są zjarane na brzegach jak spalone frytki,
Zgadzam się też z którymś z powyższych postów, że za duzo maki.
Wierzę, że jej smakują, ale podniebienie ma przytłumione sentymentem ;)