A Twój subtelny zmysł smaku potrafi wyczuć upieczonego lub duszonego robaka w mięsie? Bo co on przeszkadza? Ani nie zarazi, ani nie go nie wykryjesz... w "zwykłym" jedzeniu masz sporo chemii, która jest sto razy gorsza.
Stereotyp z tą chemią. Ludzie się boją każdego E bo to chemia i na pewno powoduje raka a rządy celowo dodają je do jedzenia żeby mieć władze nad naszymi mózgami. Akurat wolę jeść żywość z dodatkowymi konserwantami lub regulatorami smaku oraz modyfikowaną genetycznie niż pasożyty żywiące się mięśniami. Pamiętaj, że niektórzy nie lubią wysmażonego mięsa, inni lubią tatara itp. Co do dodatków to tylko część uzyskuje się syntetycznie, ale większość jest jednak
Komentarze (20)
najlepsze
Wystarczyła wołowina i cola i znikąd powstały pierwsze organizmy :)
70% to woda a reszta tłuszcz i skóra
Jak co ja jestem studentem...
Gorąco polecam:
http://nigella-gryzie.blogspot.com/2008/04/odcinek9-zabawne-potrawy-szynka-w-coca.html