Aktywne Wpisy
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Hellicon +14
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
#famemma #p0lka #blackpill #przegryw #ishowspeed
@Filar_: żeby tylko te z goutsów tak robił, myślisz że krasnoludki napisały artykuły na onecie że zdrada na wakacjach to nie zdrada? ochydne polki po za tym zobacz ile karynek ogląda takie fagacie czy inne dupodajki, kijem rzeki nie zawrócisz a większość polek jest skażona i takie są fakty
@Filar_: 1) p0lki
2) płeć piękna
Wybierz jedno
jakiś szon napisze/zrobi coś na necie a wykopek zgeneralizuje że „wszystkie” albo „większość” kobiet tak robi, byleby spełnić swój confirmation bias (za co sami okropnie sie srają w drugą strone xD)
i czemu sugerujesz, że skoro one są łatwe, to powinienem je osobiście zaliczać? jesteś równie prymitywny co te twoje
pewnie sa takie same jak baby w innych krajach, ale wy poprostu czujecie potrzebe demonizowania wszystkich kobiet na podstawie wybiórczych skrinszotów jakichś randomowych szonów
also, jak bylo w hiszpanii? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak wszystkie to wszystkie nie? Gadasz ze starym, że twoja matka to dupodaja? Ja nie obrażam oczywiście, tylko pytam czy stosujesz twoją regułę do wszystkich ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zatem, dziwny zbieg okoliczności, że to właśnie o polkach jest opinia jaka jest xDD Wy serio żyjecie pod jakimś kamieniem chyba, lub w tej przysłowiowej wykopowej piwnicy
Przecież to logiczne, że również są takie, które mogą się pochwalić wysoką moralnością i brakiem zezwierzęcenia, ale myślę, że te kobiety nie mają bólu d--y o takie teksty. Ból d--y macie Wy, obrońcy "wyzwolonych" macic bo ktoś raczył coś
A jeszcze wracając, to sam wielokrotnie baitowałem koleżanki jakimś takim tekstem, i one same mówiły, że wcale się nie dziwią iż taka opinia istnieje.
Nigdy nie byliście świadkami jak jedna czy dwie ogarnięte dziewczyny w grupie na wspólnych wakacjach robiły za niańki dla reszty dziewczyn, bo wstyd jak zdecydowana większość, po paru drinkach zaczynała się kleić do jakichś pajetów w koszulach
A moje koleżanki mówily że się dziwią że taka opinia istnieje i ze to nie jest prawda. Takie ''dowody'' są nic nie warte.
Byłem. Byłem też świadkiem jak faceci ogarniali innych facetów, faceci ogarniali kobiety, kobiety ogarniały facetów i czego to dowodzi? Niczego.