Wpis z mikrobloga

Bawi mnie troche to zesranie tym że jakieś dziewczyny jarały się Speedem xD To oczywiste że gwiazdy od zawsze kojarzyły się ze statusem społecznym a to przyciąga płeć piękną i to nie dotyczy tylko Polek. To oczywiste że do GOATS idą głównie dziewczyny które chcą sobie zapewnić łatwą droge do dostatniego życia i będą robić co trzeba żeby zdobyć sponsora albo przepustke do bycia influ. Przestańcie więc panowie stygmatyzować wszystkie Polki na podstawie jednego programu bo wasze zachowanie przypomina mi te wszystkie feministki które wolą w lesie spotkać niedźwiedzia zamiast faceta bo ''facet zgwałci a niedźwiedź nic nie zrobi''.

#famemma #p0lka #blackpill #przegryw #ishowspeed
F....._ - Bawi mnie troche to zesranie tym że jakieś dziewczyny jarały się Speedem xD...

źródło: Faceci się zesrali

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Filar_: przecież nikt nie stygmatyzuje polek na podstawie tylko tego jednego filmiku, tylko na podstawie ich dokonań ogólnoświatowych i opinii na przestrzeni lat, a światowa opinia jest taka, że polki to dupodaje - wypopki z ową opinią wspólnego nic nie mają
  • Odpowiedz
wszystkie Polki

@Filar_: żeby tylko te z goutsów tak robił, myślisz że krasnoludki napisały artykuły na onecie że zdrada na wakacjach to nie zdrada? ochydne polki po za tym zobacz ile karynek ogląda takie fagacie czy inne dupodajki, kijem rzeki nie zawrócisz a większość polek jest skażona i takie są fakty
  • Odpowiedz
@Filar_: dla wykopków już za późno, wystarczy że znajdzie taki jakiegoś tweeta albo screenshota co będzie pasował do narracji że polki złe i już zajarany że zapostuje i udowodni swoje z-----e przekonania

jakiś szon napisze/zrobi coś na necie a wykopek zgeneralizuje że „wszystkie” albo „większość” kobiet tak robi, byleby spełnić swój confirmation bias (za co sami okropnie sie srają w drugą strone xD)
  • Odpowiedz
@jasperindygo: Tak sprawdziłem tego co się najbardziej zesrał i same wpisy jakie Polki są złe i dupodaje, oczywiscie jeśli to prawda to zakładam że ma na swoim koncie wiele zaliczonych Polek prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Damntrain zaliczasz co weekend Polke albo i dwie bo to dupodajki prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Filar_: gdzie ja się zesrałem? napisałem fakt. to, że ty żyjesz w jakiejś bańce albo żadna ci nie dała i wolisz stosować narrację, że polki to wzór cnót to już nie mój problem, ale nie warto tak naginać faktów xD jedź na wakacje do jakiejś hiszpanii to trochę życia poznasz wypopku

i czemu sugerujesz, że skoro one są łatwe, to powinienem je osobiście zaliczać? jesteś równie prymitywny co te twoje
  • Odpowiedz
@Damntrain: lol nikt nigdzie nie pisał że sa wzorem cnót, już nie hiperbolizuj sobie xD

pewnie sa takie same jak baby w innych krajach, ale wy poprostu czujecie potrzebe demonizowania wszystkich kobiet na podstawie wybiórczych skrinszotów jakichś randomowych szonów

also, jak bylo w hiszpanii? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Damntrain: jak dotkniesz kiedyś cyca to daj znać ( ͡º ͜ʖ͡º)
jak wszystkie to wszystkie nie? Gadasz ze starym, że twoja matka to dupodaja? Ja nie obrażam oczywiście, tylko pytam czy stosujesz twoją regułę do wszystkich ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Filar_ @jasperindygo @Seroxik

Zatem, dziwny zbieg okoliczności, że to właśnie o polkach jest opinia jaka jest xDD Wy serio żyjecie pod jakimś kamieniem chyba, lub w tej przysłowiowej wykopowej piwnicy

Przecież to logiczne, że również są takie, które mogą się pochwalić wysoką moralnością i brakiem zezwierzęcenia, ale myślę, że te kobiety nie mają bólu d--y o takie teksty. Ból d--y macie Wy, obrońcy "wyzwolonych" macic bo ktoś raczył coś
  • Odpowiedz
@Damntrain: Napisałem że w każdym kraju są takie i są takie i nie ma co generalizować. Przyznałeś mi racje a jednocześnie nazywasz mnie białorycerzykiem. Dziwny zbieg okoliczności bo byłem tu i tam i raczej słyszałem opinie po prostu że Polki są ładne i nie są sztywne. uznajmy że mamy różne opinie i tyle nie sprzeczajmy się bo to nei ma sensu
  • Odpowiedz
@Filar_ ale opinie są budowane na bazie ogółu, są generalizowane.

A jeszcze wracając, to sam wielokrotnie baitowałem koleżanki jakimś takim tekstem, i one same mówiły, że wcale się nie dziwią iż taka opinia istnieje.

Nigdy nie byliście świadkami jak jedna czy dwie ogarnięte dziewczyny w grupie na wspólnych wakacjach robiły za niańki dla reszty dziewczyn, bo wstyd jak zdecydowana większość, po paru drinkach zaczynała się kleić do jakichś pajetów w koszulach
  • Odpowiedz
I co ciekawe, w Polsce na jakichś imprezach takich sytuacji nie jest jakoś dużo, albo zdążyłem przywyknąć i nie zwracałem uwagi, ale za granicą to polki się zachowują jakby je faktycznie ze smyczy ktoś spuścił.
  • Odpowiedz
@Damntrain: No opinie są budowane na bazie ogólu dlatego kobiety wolą w lesie spotkać niedźwiedzia niż faceta xD

A moje koleżanki mówily że się dziwią że taka opinia istnieje i ze to nie jest prawda. Takie ''dowody'' są nic nie warte.

Byłem. Byłem też świadkiem jak faceci ogarniali innych facetów, faceci ogarniali kobiety, kobiety ogarniały facetów i czego to dowodzi? Niczego.
  • Odpowiedz
@Filar_ no a opinia, że Polacy to alkoholicy i huliganie? Powstała w czasach masowej emigracji sebków którzy faktycznie huliganami i alkoholikami byli, bo takich też znałem. Takie opinie nie są wyssane z d--y. Są krzywdzące dla wielu, ale mają swoje podłoże i nie są oparte o jakieś nieprawdziwe zdarzenia. Tak samo jest z opinią o polkach.
  • Odpowiedz
@Damntrain przy czym opinia Polaka alkusa i agresora czasem nawet pomaga uniknąć jakichś konfliktów w niektórych krajach, bo ludzie zwyczajnie za bardzo z Polakami zaczynać konfliktów nie chcą, zdecydowanie jest mniej krzywdząca dla osobników naszej narodowości niż opinia Polish whores
  • Odpowiedz