Aktywne Wpisy

TfarukBartus +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Korba112 +150
Moje najbardziej traumatyczne wezwanie w życiu.
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny

Chyba głównie o te rzeczy chodzi osobom homoseksualnym, a nie byłoby to stricte małżeństwo.
#lgbt #4konserwy #neuropa
@basi46: otóż nie
@Megawonsz_dziewienc: jw.
@bazylczuk: Ależ to głupie.
ale wiesz, że już za 4 lata możemy wziąć władzę ? i co wtedy ?
To o co?
Lewica gospodarczo jest jeszcze gorzej niż PIS, obawiam sie takiego wzięcia władzy
@basi46: na przykład o to: https://www.wykop.pl/wpis/45421575/kuce-z-konfederacja-i-4konserwy-bardzo-lubia-tluma/
Nawet mi wyjechać od siebie spokojnie nie
ALE
Mamy kochana lewice, która wymyśliła nawet 75% podatku dochodowego dla najbogatszych XD wiec po co nam emeryci? Dodatkowo lewica opowiada się za zniesieniem 30 krotnosci i wprowadzenia maksymalnej emerytury - na głowę nie można bardziej już upaść z pomysłem
Przypominam, ze PiS „jedynie” chciał
nie ma zielonych kart ?
Równie dobrze może jakaś partia uchwalić karę śmierci za kradzież cukierka, przecież ma takie prawo ale czy to oznacza, ze tak zrobią?
Bo po cholerę tworzyć nowe prawo, zwiększając p--------k legislacyjny skoro można edytować stare?
A jak już wprowadzać nowe to niech to będzie najzwyklejszy w świecie związek partnerski! A nie żadne kombinacje z jakimś dupo
skoro mają być takie RÓWNE prawa to dlaczego Lewica nie walczy o równy wiek emerytalny dla obu płci?
Dlaczego chce wprowadzać ogromny dochodowy dla tych, którzy zarabiają
@Kjedne: Beton PSL'owski i PO'wski niby się zgodzi?
Komentarz usunięty przez autora