- 0
kamajjla via iOS
- 0
@Monk666: Doszła ale czekałam tydzień, pisałam maile bez żadnego odzewu, paczkę wysłał gość poczta polska a nie kurierem, bez paragonu i nie ten kolor co zamówiłam. Na paczce było podane nazwisko i nr do gościa to zadzwoniłam a ten od razu że to numer prywatny i o co chodzi, paragon miał dosłać wieczorem ale do tej pory go nie zobaczyłam. Jakiś gimbazjalista chyba sprzedaje resztki co zamówił z Ali, takie
kamajjla via iOS
- 0
@Monk666: A nie ma problemu :) Napisz może do nich kilka maili w ciągu tego tygodnia, jeśli nic się nie ruszy to może uda mi się znaleźć list przewozowy z mojej paczki, miałam tam nazwisko i numer "prywatny" do gościa. Uratujemy : )
kamajjla via iOS
- 0
@Monk666: Git, niech się kradziejstwo nie szerzy. W poniedziałek spróbuję poszukać tego numeru do typka, mogę Ci wysłać w pw. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kamajjla via iOS
- 0
@Monk666: Nie mam jak wysłać ci pw
kamajjla via iOS
- 0
@Monk666: Poszło. Dawaj znać jak to się skończy
kamajjla via iOS
- 0
@Monk666: Z tego co widzę to coraz więcej osób nie dostaje zamówień i nie ma kontaktu z gościem, myślałam że to jakiś gimbus i se nie radzi ze sprzedażą na czas ale wychodzi na to że po prostu leci w wafla także warto to zgłosić, ja już byłam pewna że 280ziko poszło się turlać ale chyba miał humor i wreszcie wysłał tą paczkę, sprzęt działa ale też prosiłam o paragon
kamajjla via iOS
- 0
@KryptoN01: Witam, odblokuj wiadomości albo daj maila
https://huel.mention-me.com/m/ol/ke2sm-156fe306db
Od siebie dodam, że smak bananowy to chyba nie leżał nawet obok aromatu bananowego. Da sie wypić, ale jednak jest troche kartonowy (robie na wodzie, na mleku jest lepszy). Czekoladowy póki co wygrywa.
Co do budowania masy, bo nie raz widziałem, że sporo osób o to pytało - myśle, że jest w porządku - faktycznie pomaga. Jednak ja używałem huela jak dodatek do całej diety - taki "dopychacz". Według mnie efekty połaczenia diety i huela były widoczne
https://huel.mention-me.com/m/ol/ks0vk-a1ac151ad4
I polecam te flavour boosty, pierniczkowy imho jest hitem i do wanilii i do czekolady