Pierwsza partia próbna dostarczona do cukierni. Całkiem pozytywny odzew. Chcą jeszcze... Proszę się poczęstować. Malina, mango, czarna porzeczka i passion fruit
Dzieeeń dobry Mirko! Dzisiaj wcześniej, bo zaraz uciekam na dwa dni w głuszę :D To moja ulubiona wersja fasolki szparagowej, jem ją tylko tak od zeszłego roku. Jeśli macie inne ciekawe przepisy z jej wykorzystaniem to chętnie przyjmę :) Zapraszam na fasolkę szparagową z azjatyckim twistem:
Na 1 porcję:
200G fasolki szparagowej 100G boczku wędzonego 2 ząbki czosnku 2 łyżeczki sosu sojowego Chili (u mnie pasta z kiszonych papryczek)
Wlasnie dzwonilem I podniesli ceny do £18 za paczke do 31kg. Nie maja taniej nic dla malych paczek ale i tak bardzo dziekuje bo na przyszlosc sie przyda.
Pierwszy raz pracowałem z materiałem potocznie nazywanym "hybrydą" . To połaczenie stabilizowanego drewna i jakiejs kosmicznej żywicy (mieni sie w świetle jak perła ale na zdjęciu nie do pokazania). Ciężkie w szlifowaniu bo nie można przegrzać a zaczęło wyglądać pięknie dopiero w okolicy papiery sciernego o gradacji 2000. Nastepnym razem poprosze o czarne drzewo z czerwoną wstawką :) #trollsky #knifeboners
@Trollsky: Zywica epoksydowa, dwuskladnikowa plus dodatkek perlowy. Sa tez ciekawe zywice utwardzane promieniami UV ktore sa twardsze i latwiejsze do polerowania.
Proszę się poczęstować.
Malina, mango, czarna porzeczka i passion fruit