Cześć! Sezon pszczelarski w tym roku okazał się niezwykle obfity, dlatego postanowiłem podzielić się z Wami moimi produktami. Oto, co mam dla Was w ofercie:
1. Miód wielokwiatowy (z przewagą rzepaku) - *kremowany* - 0.9l za jedyne 45 zł. 2. Miód lipowo-spadziowy - 0.9l za 50 zł.
Z tego miejsca również organizuję #rozdajo na jeden słoik miodu kremowanego.
@Miijjii: skrystalizowany miód jest twardy. Gdy wbijesz nóż to będzie on sztywno w nim stał. Kremowanie to proces który zmienia skrystalizowany miód w „kremowa konsystencje”.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu która „zapętla obieg” przez ok 3-4 dni. Wtedy miód jest skrystalizowany ale jest przyjemnie kremowy,
@greenscreen: pierwsze konto patobreivik usunąłem ze względu na uwagi niektórych klientow co do nazwy. Drugie konto Pan_brzeczulka usunąłem gdyż chciałem wrócić pod bardziej profesjonalnym szyldem jaki wymyslilem następnym roku, co się nie udało. Ja niczego do ukrycia nie mam. Marka obroni się zawsze sama :)
@Aguirre_gniew_brzozy: dla mnie i moich stałych klientow nie jest to w żadnym wypadku cena z sufitu. Napisales ze ktoś u Ciebie sprzedaje po 30zl. Tak samo ja mogę napisać ze znam kogoś kto zna kogoś kto sprzedaje za 10zl. Znam wartość swojego miodu i od 2 lat jest stała jeżeli chodzi i kremowany - 45pln.
@Antykok: skrystalizowany miód jest twardy. Gdy wbijesz nóż to będzie on sztywno w nim stał. Kremowanie to proces który zmienia skrystalizowany miód w „kremowa konsystencje”.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu która „zapętla obieg” przez ok 3-4 dni. Wtedy miód jest skrystalizowany ale jest przyjemnie kremowy,
@ExTc: pisz co chcesz. Możesz badać mój miod czym chcesz. Jestem pewien wszystkiego. Sprzedawałem tu 3 lata temu i takich komentarzy nikt nigdy nue pisal
@jaco666b: a wiesz ze każdy miód sue krystalizuje?
Z Warszawy jesteś? Dotknij trawy. Poczytaj o świecie.
skrystalizowany miód jest twardy. Gdy wbijesz nóż to będzie on sztywno w nim stał. Kremowanie to proces który zmienia skrystalizowany miód w „kremowa konsystencje”.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu
Nie wiem czy odpaliłem odpowiednie narzędzie jednak mirkolos i mirko random mi nie działają poprawnie. Proszę o nakierowanie, jeżeli ktoś zna rozwiązanie problemu. Dziękuję
Cześć! Sezon pszczelarski w tym roku okazał się niezwykle obfity, dlatego postanowiłem podzielić się z Wami moimi produktami. Oto, co mam dla Was w ofercie:
1. Miód wielokwiatowy (z przewagą rzepaku) - *kremowany* - 0.9l za jedyne 45 zł.
2. Miód lipowo-spadziowy - 0.9l za 50 zł.
Z tego miejsca również organizuję #rozdajo na jeden słoik miodu kremowanego.
Zwycięzcę ogłoszę jutro o godzinie 21:00.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu która „zapętla obieg” przez ok 3-4 dni. Wtedy miód jest skrystalizowany ale jest przyjemnie kremowy,
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu która „zapętla obieg” przez ok 3-4 dni. Wtedy miód jest skrystalizowany ale jest przyjemnie kremowy,
Z Warszawy jesteś? Dotknij trawy. Poczytaj o świecie.
skrystalizowany miód jest twardy. Gdy wbijesz nóż to będzie on sztywno w nim stał. Kremowanie to proces który zmienia skrystalizowany miód w „kremowa konsystencje”.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu