Sierżant i jego kuchnia jak na poligonie
Sierżant z Baru Kantyna przy ul. Igołomskiej w Nowej Hucie to postać już kultowa. Klimat i smak miejsca, które stworzył to obowiązkowy punkt na kulinarnej mapie małopolski. Grochówka, żurek, kwaśnica a może zupa smoka? Dania konkretne i po prostu pyszne, a to dlatego, że wkłada dużo zaangażowania i
polskapress84 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 87
- Odpowiedz
Komentarze (87)
najlepsze
Widać że porządna porcja żeby się chłop najadł i miał siłę do roboty.
Sam jak robię zupę to staram się żeby po wojskowemu była.
@Nieznajomy_U_Bram: c-----e, niesmaczne i nie zjadasz a potem sobie coś na boku o---------z?
Ja pamiętam jak jeszcze 20 parę lat temu modne były wojskowe Stary 66 z których sprzedawali przy drodze grochówkę.
nie rozumiem, kto chciałby jeść c-----e jedzenie?
a teraz jeszcze daja na przejsciowe problemy 20k od tak naszych peiniedzy cwaniakom na jdg https://www.infor.pl/prawo/nowosci-prawne/6715131,prawie-20000-zlotych-dotacji-dla-samozatrudnionych.html
Komentarz usunięty przez moderatora