Salmonella w żółtym serze. GIS ostrzega
Główny Inspektorat Sanitarny ostrzega przed spożyciem Sera Złotego Mazur w opakowaniu 150 g. W jednej z partii produktu wykryto bowiem groźną bakterię. To Salmonella, która może prowadzić do poważnych zatruć pokarmowych. Producent sera podjął już działania, mające na celu wycofanie produktu z obrotu
rybak_fischermann z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 22
- Odpowiedz
Komentarze (22)
najlepsze
Jednym słowem w---------y taki syf każdego dnia i człowiek nawet nie ma zielonego pojęcia od czego go tak bebzon n--------a od kilku dni. A potem zdziwienie "Skąd nagle tyle nowotworów? To na pewno wina Czarnobyla." xD
@January-zwiedza-szpary: Myślisz, że kiedyś jedzenie było lepszej jakości, przetestowane itd? :D
Mamy tyle nowotworów, bo dłużej żyjemy niż kiedyś
z tego co pamiętam to dokładne sprzątanie było tylko przy zmianie holenderski/szwajcarski