Fajny przepis. Pomyślałem tylko, że skoro tyle cukru wrzucono do przecieru, to dodałbym również kilka kropli octu, żeby dodatkowo podbić smak i wydobyć z potrawy słodko-kwaśną nutkę. Ale to niuans, poza tym nie muszę mieć racji, wiadomo.
@dupa9: lubię jak ktoś wyśmiewa czyjś pomysł/przepis, ale nie podaje "prawidłowej" alternatywy... Więc ile według Pani wynosi odpowiedni czas, bo chętnie bym coś takiego zrobił?
@Kradzione_Konto: Ale co ty chcesz usłyszeć, że kurczak będzie dobry tylko dlatego że ładnie wygląda. Będzie wiór i tyle. Panierowane rzeczy powinno się robić na oleju, czy to płytkim czy głębokim. A poucza tym nikt się nie wyśmiewa tylko stwierdza fakt.
@ej-no-nie-przesadzaj: misiek, na zasadzie tego co i jak piszesz (beka, xD i inne - pozwoliłem się zapoznac z twoją twórczością) - ty nie masz więcej niż 23 lat, siedzisz na garnku starych w chacie i pytasz matki, co na obiad. Jeżeli jestes starszy, czas chyba pomyśleć nad swoim żywotem. Proponuję otworzyć okno i odsłonić rolety, bo pewnie z wyjściem z chaty problem.
Komentarze (36)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora