1. Ilu litrowe warki gotujesz? 2. Jaka wydajność warzelni? 3. Ile masz warek za sobą? 4. Jesteś z Wrocławia? Jeśli tak- może jakaś kolaboracja albo chociaż wymiana gotowych piw? :> 5. Dlaczego zacząłeś gotować w domu? Ekonomiczne podstawy, czy dla własnej satysfakcji? 6. Czego używasz do klarowania brzeczki? Bo mam spory problem, po zlaniu na burzliwą brzeczka jest jak błoto, po zlaniu na cichą (o ile zlewam)
Komentarze (9)
najlepsze
1. Ilu litrowe warki gotujesz?
2. Jaka wydajność warzelni?
3. Ile masz warek za sobą?
4. Jesteś z Wrocławia? Jeśli tak- może jakaś kolaboracja albo chociaż wymiana gotowych piw? :>
5. Dlaczego zacząłeś gotować w domu? Ekonomiczne podstawy, czy dla własnej satysfakcji?
6. Czego używasz do klarowania brzeczki? Bo mam spory problem, po zlaniu na burzliwą brzeczka jest jak błoto,
po zlaniu na cichą (o ile zlewam)
0,5 hl
10 warek
niestety stolica
satysfakcja
nie próbowałem klarować lubie metne piwa