Zrobiłem domową nutellę wg przepisu A. Lewandowskiej ze strony:
https://hpba.pl/domowa-nutella-nowej-odslonie/
Wyszła smaczna i o całkiem dobrej konsystencji.
Porównanie makroskładników i kalorii:
- Oryginalna nutella ma o 60% więcej kalorii i o 50% tłuszczów na 100 g;
- Ma dwa razy więcej węglowodanów i cukrów na 100 g;
- Ma o 10% więcej białka na 100 g (jedyny niewielki minus);
Porównanie ceny:
- Oryginalna nutella jest droższa o 27%, ale można tą różnicę
https://hpba.pl/domowa-nutella-nowej-odslonie/
Wyszła smaczna i o całkiem dobrej konsystencji.
Porównanie makroskładników i kalorii:
- Oryginalna nutella ma o 60% więcej kalorii i o 50% tłuszczów na 100 g;
- Ma dwa razy więcej węglowodanów i cukrów na 100 g;
- Ma o 10% więcej białka na 100 g (jedyny niewielki minus);
Porównanie ceny:
- Oryginalna nutella jest droższa o 27%, ale można tą różnicę
- kantek007
- vateras131
- pawel_a23
- Ryhol
- zzxxzz
- +3 innych
zauważyłem, że ma bardzo niestabilne nogi w stawie kolanowym, ruszają się mu na boki, a szczególnie do wewnątrz.
jakie ćwiczenia akcesoryjne powinien robić, żeby to zmienić, ustabilizować ten ruch?
#mikrokoksy #silownia