Wpis z mikrobloga

w sumie ten Pol to sie najlepiej nadaje do takich programow, z calej bandy jego lubie najbardziej. stanoski arogancki i bezczelny, smokowski z kijem w dupie i co to nie on a boras typowy prawilniak z dzielni ktory proboje moralizowac innych i uczyc ich "zasad". a pol? nie jest ekspertem od pilki i jest tego swiadom, nie wywyzsza sie, dobrze prowadzi programy i dobrze sie go oglada.
#kanalsportowy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@1erick prowadzi programy? Przecież jego prowadzenie polega jedynie na czytaniu komentarzy i pytań z czatu i odbieraniu telefonów. Zobacz sobie np. Pol-position.
  • Odpowiedz
@SNUPPi: nie wiem, ja go po prostu lubie bardziej od tej trojki bo to wydaje sie ze jest normalny gosc a nie jakis ąę z k---a wywalonym ego xd
  • Odpowiedz
@mrpickles_: mam wrazenie ze stanoski lubi ponizac swoich gosci, nie do konca mi to pasuje, bo to taki typ cwaniaczka bardzo pewnego siebie ktory umie tak zmanipulowac tresc zeby wszyscy wierzyli, ze on ma racje
  • Odpowiedz
@1erick: On lubi być chamski, jak ktoś głupio gada, pod tym względem jest autentyczny i nie liże tyłka dzwoniącym. Teraz jest nijako.
Ale oczywiście to zależy od tego czy szukasz spokojnej, merytorycznej dyskusji, czy przemieszanej merytoryki z szyderą i show. Ja np. wolę to drugie. Co kto lubi.
  • Odpowiedz