Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +104
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +157
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Pod pewnymi względami mamy bardziej przekichane ¯\_(ツ)_/¯
Uwielbiam te wykopkowe nadinterpretacje XD
Dlatego nam facetom sie odechciewa zaraz tego calego "p--------o". Bo skoro sama nie umiesz to jak masz kogos nauczyc dobrze?
Poza tym macie tyle samo czasu. (To juz zart akurat)
Może czas zacząć samemu dbać o swój o----m, różowe.
I wiązać się z pociągającymi dla siebie partnerami seksualnymi.
Naprawdę nigdy się z tym nie pogodzę, że mimo wszystkich przywilejów i lajtowego
Spokojna twoja rozczochrana, anatomię zdałam z wyróżnieniem akurat ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Natomiast z moich doświadczeń wynika, że 9/10 taki "narzekających" osób to po prostu roszczeniowcy, którzy by chcieli przyjść na gotowe i wiecznie niezadowoleni, bo nie wygląda to tak, jak napisano w harlekinie.
Widać, że pomimo, iż łechtaczka ma ponad osiem tysięcy zakończeń nerwowych, to wciąż nie jest tak przewrażliwiona jak niektóre pi*y w internecie ¯\_(ツ)_/¯
No i to nie ja
1. miły facet, znam go jakiś czas, te same zainteresowania, dużo wspólnych tematów, atrakcyjny, grzeczny, opiekuńczy, ale nie ogarnia tematu w łóżku i wolno się tego uczy
vs.
2. kawał sku*wysyna, który dobrze smyra - ciul, że kretyn, bieremy ślub
Weź się zastanów. Jak mam mieć takie wytyczne, to serio wolę pozostać starą panną xD
Przykre ale prawdziwe ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nice guye to świetne chłopy, ale jak on nie potrafi w ogóle tego w Tobie wyzwolić to lipa straszna (╯°□
Cicha woda brzegi rwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spoko. Nie obrazam sie bo wiem ze slabi ludzie z niewiedza, czesto atakuja personalnie.
Doceniam Twoja znajomosc teoretyczna anatomii.
To sie chwali.
Ale to nic nie zmienia w tym ze Twoje pojecie o seksie jakie pokazujesz jest roszczeniowe i jednoczesnie ubogie.
Pominelas aspekt psychiki kobiecej. (Ktora jest najczestsza przyczyna waszego braku orgazmu. Pominelas fakt ze roznimy sie strasznie jako plcie.
A beton ze mnie wyłazi w momencie, gdy masa wykopków zapowietrza się, bo zobaczyła prześmiewczy tekst o niebieskich.
Już wyżej pisałam: wykopki szkalują kobiety, że p0lki, że z murzynami się puszczają, że rozczeniowe, że księżniczki, że coorvy, że madki, że c--j-wi-co non stop. Cały wykop zawalony przegrywami, którzy nieustannie srają po różowych. A jak się