Wpis z mikrobloga

@Marysienka84: Ciekawe jest to ze opisujesz kobiece genitalia jako cos bardzo skomplikowanego. To jakas tajemnicza maszyneria ktora trzeba sie "odpowiednio zajmowac". Wiesz dlaczego? Bo masz male pojecie jak to dziala. I komplikujesz strasznie. "Miesiace rozmow i tlumaczen?" Seriously?
Dlatego nam facetom sie odechciewa zaraz tego calego "p--------o". Bo skoro sama nie umiesz to jak masz kogos nauczyc dobrze?
Poza tym macie tyle samo czasu. (To juz zart akurat)
  • Odpowiedz
@Marysienka84: Z tysięcy odbytych przeze mnie stosunków seksualnych na palcach jednej ręki mogę policzyć te, gdzie partnerka nie doszła, najczęściej wspólnie ze mną, np. z uwagi na zbyt wysoki poziom upojenia alkoholowego i nikomu to już nie było potrzebne.

Może czas zacząć samemu dbać o swój o----m, różowe.
I wiązać się z pociągającymi dla siebie partnerami seksualnymi.
Naprawdę nigdy się z tym nie pogodzę, że mimo wszystkich przywilejów i lajtowego
  • Odpowiedz
@Marysienka84: Jak ktoś jest bardzo kiepski to jest z nim wyraźnie coś nie tak i niezauważanie tego to przejaw nieumiejętności doboru partnera.
Natomiast z moich doświadczeń wynika, że 9/10 taki "narzekających" osób to po prostu roszczeniowcy, którzy by chcieli przyjść na gotowe i wiecznie niezadowoleni, bo nie wygląda to tak, jak napisano w harlekinie.
  • Odpowiedz

Widać, że pomimo, iż łechtaczka ma ponad osiem tysięcy zakończeń nerwowych, to wciąż nie jest tak przewrażliwiona jak niektóre pi*y w internecie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Marysienka84: widac Ci d--a pekla :P Widze ze ta sama osoba, ktora wylewa swoje frustracje seksualne w internecie skarzac sie, ze jest niedoruchana chce mi udzielac wskazowek, jak nalezy dobierac partnera zyciowego, bo zwrocenie uwagi na umiejetnosc zaspokajania sie nawzajem to juz powyzej godnosci szlachetnej osoby. Nauczaj mnie dalej, widac ze Twoje metody na osiagniecie szczescia dzialaja ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

No i to nie ja
  • Odpowiedz
@dewanderer: nie no, rzeczywiście.

1. miły facet, znam go jakiś czas, te same zainteresowania, dużo wspólnych tematów, atrakcyjny, grzeczny, opiekuńczy, ale nie ogarnia tematu w łóżku i wolno się tego uczy
vs.
2. kawał sku*wysyna, który dobrze smyra - ciul, że kretyn, bieremy ślub

Weź się zastanów. Jak mam mieć takie wytyczne, to serio wolę pozostać starą panną xD
  • Odpowiedz
@Marysienka84: No ja bym ocenił, że mimo szczerych chęci, z jedynką nie masz żadnej chemii i nic z tego nie będzie prócz związku z rozsądku, bo w sumie dobra partia. Rozkoszy z tego raczej nie będzie...
Przykre ale prawdziwe ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nice guye to świetne chłopy, ale jak on nie potrafi w ogóle tego w Tobie wyzwolić to lipa straszna (°
  • Odpowiedz
@dewanderer: no i właśnie źle oceniasz, bo najlepiej mi było z takim facetem właśnie. Taki chłopak z sąsiedztwa (z resztą faktycznie niedaleko mieszkał xD) Mogliśmy gadać godzinami, zawsze się mną opiekował.
Cicha woda brzegi rwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@Marysienka84: Posluchaj kolezanko. Mozesz mi ublizac od p--d czy tam czegokolwiek.
Spoko. Nie obrazam sie bo wiem ze slabi ludzie z niewiedza, czesto atakuja personalnie.
Doceniam Twoja znajomosc teoretyczna anatomii.
To sie chwali.
Ale to nic nie zmienia w tym ze Twoje pojecie o seksie jakie pokazujesz jest roszczeniowe i jednoczesnie ubogie.
Pominelas aspekt psychiki kobiecej. (Ktora jest najczestsza przyczyna waszego braku orgazmu. Pominelas fakt ze roznimy sie strasznie jako plcie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Niedobry posłuchaj kolego. To, że bierzesz moje słowa do siebie, to już Twoja interpreracja ))¯_(ツ)
A beton ze mnie wyłazi w momencie, gdy masa wykopków zapowietrza się, bo zobaczyła prześmiewczy tekst o niebieskich.
Już wyżej pisałam: wykopki szkalują kobiety, że p0lki, że z murzynami się puszczają, że rozczeniowe, że księżniczki, że coorvy, że madki, że c--j-wi-co non stop. Cały wykop zawalony przegrywami, którzy nieustannie srają po różowych. A jak się
  • Odpowiedz