@piotr-oginski 1.Czy Modest Amaro poza kamerami jest takim samym "ostrym typem"? Czy taki wizerunek jest wykreowany tylko dla programu ? 2. Jak to jest że do programu dostają się profesjonalni kucharze i amatorzy, a gdy przyjdzie do serwisu żadne dania nie zostają wydane.? Czy to jest tak duży stres czy Ci ludzie się po prostu nie nadają? Jak to możliwe że kucharze pracujący tyle lat w branży nie potrafią wydać ani jednej
@piotr-oginski 1.Czy Modest Amaro poza kamerami jest takim samym "ostrym typem"? Czy taki wizerunek jest wykreowany tylko dla programu ? 2. Jak to jest że do programu dostają się profesjonalni kucharze i amatorzy, a gdy przyjdzie do serwisu żadne dania nie zostają wydane.? Czy to jest tak duży stres czy Ci ludzie się po prostu nie nadają? Jak to możliwe że kucharze pracujący tyle lat w branży nie potrafią wydać ani jednej
1.Czy Modest Amaro poza kamerami jest takim samym "ostrym typem"? Czy taki wizerunek jest wykreowany tylko dla programu ?
2. Jak to jest że do programu dostają się profesjonalni kucharze i amatorzy, a gdy przyjdzie do serwisu żadne dania nie zostają wydane.? Czy to jest tak duży stres czy Ci ludzie się po prostu nie nadają? Jak to możliwe że kucharze pracujący tyle lat w branży nie potrafią wydać ani jednej
1.Czy Modest Amaro poza kamerami jest takim samym "ostrym typem"? Czy taki wizerunek jest wykreowany tylko dla programu ?
2. Jak to jest że do programu dostają się profesjonalni kucharze i amatorzy, a gdy przyjdzie do serwisu żadne dania nie zostają wydane.? Czy to jest tak duży stres czy Ci ludzie się po prostu nie nadają? Jak to możliwe że kucharze pracujący tyle lat w branży nie potrafią wydać ani jednej