Nowość, chyba dla wykopków co się wczoraj urodzili.Bo takiego spuszczania się nad bandą Tuska, jak rok temu to nigdy nie widziałem. Albo na tym portalu zostali sami licealiści i studenci, a rodzice Wam nie wytłumaczyli czym jest ta banda. Albo lecytynę se na pamięć kupcie.
@Buzz___Astral: Ilość minusów jakie zbierasz przeraża. Ignorancja społeczna w formie. Ci sami co narzekali na pis i widzieli ich każdy wałek, nie widzą ani jednego wałka ko. To jest smutne, młodzi postępowi polacy to tacy sami bezkrytyczni wyznawcy jak ich dziadkowie, jedyna różnica, że wierzą komu innemu.
Nie robiąc z ofiary sprawcy - dziwi mnie dlaczego Michel w to poszedł - we współpracę z PeKaO S.A.. To nigdy nie był dobry bank, ani dla przedsiębiorców, ani dla osób prywatnych.
Mając dobrze rozłożone ryzyko kredytowe na 5 różnych instytucji - zostałbym przy tym. Dzięki temu żaden bank nie mogłby odwalić takiego numeru.
@Rzurek35: Biznes biznesem, życie życiem a ludzie potrafią tak o niechcący wyłapać kulę która się jakoś gdzieś zapałętała. Prawnika Michelowi już ubili.
Michel Marbot, francuski przedsiębiorca, założył w Polsce firmę makaronową Malma po prywatyzacji zaniedbanych zakładów w Malborku w 1991 roku, inwestując łącznie 50 milionów euro. Firma szybko zyskała popularność, stając się liderem rynku makaronów z pszenicy Durum, konkurując z włoskimi gigantami jak Barilla. W 2004 roku, przygotowując się do wejścia Polski do UE, Malma musiała sprostać nowym przepisom dotyczącym barwników w makaronach, co wymagało dużych inwestycji w surowce. Bank PeKaO SA,
Komentarze (115)
najlepsze
Nowość, chyba dla wykopków co się wczoraj urodzili.Bo takiego spuszczania się nad bandą Tuska, jak rok temu to nigdy nie widziałem.
Albo na tym portalu zostali sami licealiści i studenci, a rodzice Wam nie wytłumaczyli czym jest ta banda. Albo lecytynę se na pamięć kupcie.
Mając dobrze rozłożone ryzyko kredytowe na 5 różnych instytucji - zostałbym przy tym. Dzięki temu żaden bank nie mogłby odwalić takiego numeru.
Michel Marbot, francuski przedsiębiorca, założył w Polsce firmę makaronową Malma po prywatyzacji zaniedbanych zakładów w Malborku w 1991 roku, inwestując łącznie 50 milionów euro. Firma szybko zyskała popularność, stając się liderem rynku makaronów z pszenicy Durum, konkurując z włoskimi gigantami jak Barilla. W 2004 roku, przygotowując się do wejścia Polski do UE, Malma musiała sprostać nowym przepisom dotyczącym barwników w makaronach, co wymagało dużych inwestycji w surowce. Bank PeKaO SA,