Fajne króliki i koleś też pozytywny, ale te klatki jakieś takie małe się wydają jak na taką ilość inwentarza ( ͡°ʖ̯͡°) ale nie znam się, może króliki tak żyją, może jakiś ekspert się wypowie?
@slynny_programista: Naturalnie, że za małe. Niestety taki jest standard i wszędzie są takiej wielkości. Ale i tak nie jest źle o ile faktycznie na co dzień mają taki porządek w środku.
@LubieKocyki: Jakby te króliki puścił, podkopaly by ogrodzenie i tyle by je widział, tak sie hoduje króliki na wiosce, twój też nie wiedzie wymarzonego życia kicając od kuchni do przedpokoju ( ͡°ʖ̯͡°)
@Gensek: Mięso jak mięso. Ładne, ciemne, odrobine twarde(kwestia gustu) i smakuje jak dziczyzna. Jeżeli chodzi o walory smakowe to najbardziej smakowało mi takie mięso wpierw wygotowane w rosole następnie wyciągnięte i smażone z cebulą plus przyprawami pieprz i sól. Moim zdaniem nieco lepsze od drobiu nie licząc gołębi. Sorry nie jestem poetą i trudno opisać mi smak. Ale polecam zjeść kiedyś prawdziwe mięso np. nawet koguta chowanego na wolnym wybiegu,
@Gensek: Ja opisuje smak królików które chował mój śp. dziadek, nie były to giganty a też normalne króliki. Co prawda nie trzeba było tak długo gotować tego mięsa jak np. sarniny ale wygląd mięsa po przyrządzeniu był zgoła podobny. I nie zaprzeczam był i jest to dla mnie rarytas, jedno z lepszych mięs jakie jadłem.
Komentarze (49)
najlepsze
Moim zdaniem nieco lepsze od drobiu nie licząc gołębi. Sorry nie jestem poetą i trudno opisać mi smak. Ale polecam zjeść kiedyś prawdziwe mięso np. nawet koguta chowanego na wolnym wybiegu,
Komentarz usunięty przez moderatora
@Intellectually_superior: K U R W A ! ! !