Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Możesz wytłumaczyć dokładniej? Czasami jak przeglądam Tylko Mirko widzę obrazki z hasztagiem gif. Jedne mają ikonkę GIF inne nie. Te z ikonką GIF nie chciały mi się uruchomić, tzn. w nowym oknie widzę je dalej jako obrazek. Te bez ikonki uruchamiają się normalnie, we wpisie.
Czy to znaczy, że za krótko czekam czy to jakiś błąd?
#mirkowp
Ikonka GIF pojawia się, kiedy plik znajduje się na serwerze Wypoku. W przeciwnym razie jej nie ma.
Konwersja GIF -> GFY nie trwa długo, jak na moje oko, dla zwyczajnego GIFu jest to maksymalnie 15 sekund. Ale często
A będzie ogólne oznaczenie, nawet jak plik nie jest na serwerze wypoku?