@leemealitie @Dewasta ogólnie to imo ciężko powiedzieć o relacjach takich czy się lubią czy tolerują bo jeszcze mało wyszło...
Ale ogólnie to Łucja ma kose z pieniaczami Grycanka coś tam o--------a na instagramie, a Jackowi się przy okazji dostaje... Uszata powiedziała, że tylko z Kori ma b.dobre relacje i Ustniczkę lubi bo się czasami we Wrocku widują a resztę olała ciepłym moczem... A tak to na imprezie każdy hi hi hi ha ha ha więc nie wiadomo, czy się lubią czy tylko tolerują...
Zrobiłem inny wykres kto moim zdaniem na podstawie jakichś wrzutek na insta ma spinę do kogo, a kto jest tam bez jakiegoś większego napięcia gumy w majtach + kilka autorskich pomysłów
@Menow:Ująłem w tym zachowanie w hotelu, Vifon nie bardzo lubił kukiza i napisał się na niego, że byle do finału więc mam wrażenie, że tak zostało dalej
@Rosalinea: Ja znalazłem coś ciekawego w śledzeniu ludków z tej edycji, pomimo, że była turbo nudna, to coś jednak zostawiła w sobie... A może weryfikuje magię montażu? Nie wiem, ale jest to p------e...
@leemealitie: ja nie znoszę papek i „glutów” …. Żadnych budyniów, galaretek, zup-kremów, kefirów i wszystkiego co mi w ustach oblepia podniebienie i zęby. Mało kto zrozumie co teraz napisałam (ⴲ﹏ⴲ)/ Gdybym mogła imiona zamienić na liczby, to bym to zrobiła. Pamietam numery telefonów jeszcze tych stacjonarnych sprzed 10 lat, których już nie ma. Uczą mnie, że powinnam wyrzucić je, jak codzienne śmieci z kosza, ale nadal
@leemealitie @Dewasta ogólnie to imo ciężko powiedzieć o relacjach takich czy się lubią czy tolerują bo jeszcze mało wyszło...
Ale ogólnie to Łucja ma kose z pieniaczami
Grycanka coś tam o--------a na instagramie, a Jackowi się przy okazji dostaje...
Uszata powiedziała, że tylko z Kori ma b.dobre relacje i Ustniczkę lubi bo się czasami we Wrocku widują a resztę olała ciepłym moczem...
A tak to na imprezie każdy hi hi hi ha ha ha więc nie wiadomo, czy się lubią czy tylko tolerują...
Zrobiłem inny wykres kto moim zdaniem na podstawie jakichś wrzutek na insta ma spinę do kogo, a kto jest tam bez jakiegoś większego napięcia gumy w majtach + kilka autorskich pomysłów
Jesteście świetni 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ podziwiam i zawsze Was lajkuje(ง✿﹏✿)ง
Nie wiem co Wami kieruje, żeby to robić i z nami się tym dzielić?! Podejrzewam, że w spektrum żyjecie. Ja też mam swoj świat i go bardzo kocham(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Kto to jest radiowęzeł ?
Mało kto zrozumie co teraz napisałam (ⴲ﹏ⴲ)/
Gdybym mogła imiona zamienić na liczby, to bym to zrobiła. Pamietam numery telefonów jeszcze tych stacjonarnych sprzed 10 lat, których już nie ma. Uczą mnie, że powinnam wyrzucić je, jak codzienne śmieci z kosza, ale nadal