Czemu po podgrzaniu kurczak mi tak c-----o smakuje? Ma taki posmak gówniany po wyjęciu z lodówki i podgrzaniu że nie da się go zjeść. Zasypałem go milionem przypraw ale dalej jest c-----y... tylko ja mam takie dziwne kubki smakowe czy ktoś jeszcze ?
prawdopodobnie odpowiedzia jest to że chowacie jeszcze ciepłego czikena do pudełka i zamykacie, cziken powinien byc zimny jak go wsadzamy do pudła a w lodówce fajnie jak by był otwarty( albo ma opcje jakiegoś wietrzenia, kiedys były takie pojemniki), zamknijcie rano jak bd wychodzić podobno cziken indyk tak potrafi przejśc smrodem własnie przez to, spróbujcie i dajcie info czy zadziałalo
Czemu po podgrzaniu kurczak mi tak c-----o smakuje? Ma taki posmak gówniany po wyjęciu z lodówki i podgrzaniu że nie da się go zjeść. Zasypałem go milionem przypraw ale dalej jest c-----y... tylko ja mam takie dziwne kubki smakowe czy ktoś jeszcze ?