- 0
@szczesliwa_patelnia: Z ciekawości. Odbiłeś się już przy praktyce czy jeszcze na etapie planowania i zbierania sprzętu?
- 0
@szczesliwa_patelnia: Ja jestem przed swoją pierwszą warką. Poza wiedzą z internetu mogę ci polecić książkę "How To Brew" Johna Palmera, ale nie mam dużego porównania z innymi książkami.
- 0
@szczesliwa_patelnia: Bez chłodnicy, za to z całym zestawem początkowym, 30 litrowym garnkiem i zestawem surowców wyszło mi coś w granicach 500 zł. Z tym, że ważenie z ekstraktu wydaje się być dwa razy droższe niż ważenie ze słodów.
- 0
@SerceDebu: Ups, głupi błąd, nie mogę edytować :( Ja nie mam takiego garnka, co więcej widzę problem z jego kupieniem. Znalazłem jedną może dwie strony, które mają takie w ofercie, o odbiorze w Warszawie nie wspominając.
#gorzkiezale