Stabilne 112,8kg
#mocnyvlog
#mocnyvlog
Taki offtop lekki jesli chodzi o carbonare:
Na grupach kulinarnych nie ma nic gorszego niż #!$%@? obrońcy oryginalnej carbonary. Te zjeby zachowują się jakby sami pracowali we włoskich kopalniach co najmniej 40 lat. I po ciemku pod ziemią mieszali jaja z makaronem o temperaturze nie przekraczającej 58 stopni. #!$%@? boczek, źle. Ma być #!$%@? pancetta dojrzewająca w słońcu północnych Włoch, smagana wiatrem wiejącym z alp. Przynajmniej tak Ci się wydaje, dopóki jednego
Na grupach kulinarnych nie ma nic gorszego niż #!$%@? obrońcy oryginalnej carbonary. Te zjeby zachowują się jakby sami pracowali we włoskich kopalniach co najmniej 40 lat. I po ciemku pod ziemią mieszali jaja z makaronem o temperaturze nie przekraczającej 58 stopni. #!$%@? boczek, źle. Ma być #!$%@? pancetta dojrzewająca w słońcu północnych Włoch, smagana wiatrem wiejącym z alp. Przynajmniej tak Ci się wydaje, dopóki jednego
@Jagermajster666: i mają rację, jak ktoś swój gównoserek nazwie oscypkiem, to hurr durr
konto usunięte via iOS
- 1
@Jagermajster666: Pancette trudno dostac ale jest np. w auchanie, roznica miedzy pecorino a parmezanem jest ogromno, ja lubie jedno jajo plus dwa zoltka. Jak masz szpadel zamiast jezyka i jedynie ladujesz zarlo w kaldun to spoko, ale nie czepiaj sie ludzi, ze maja wyczucie smaku. Za smietane w carbonarze nalezy sie sztum.
co wam #!$%@? dają te plusy? przedłużają wam erekcje? dajcie link po prostu i usuńcie posta za 5 min proste #!$%@?.
#rafatus #patostreamy
#rafatus #patostreamy
#rafatus #patostreamy Stream włączony.
- 1
@Jagermajster666: dzięki za info
@Jagermajster666: XDDDDDDDDDDD zaśmiane ostro było
Komentarz usunięty przez autora
#mocnyvlog
Komentarz usunięty przez autora