GospodorzM GospodorzM 26.12.2022, 21:38:25 0 Co zrobić żeby chleb po ostygnięciu nadal miał chrupiącą skórke ? Mój dzisiaj ostygł i się zrobił taki zwyczajny , w smaku super ale wole jakby miał skóre grubszą i twardszą. Jakieś porady znacie ? Pszenny na zakwasie żytnim#chleb
GospodorzM GospodorzM 26.12.2022, 21:39:58 0 @GospodorzM: popryskałem przed pieczeniem wodą do wygrzanego piekarnika 230 stopni z 35-40 minut źródło: comment_16720907246ndqpL4OcODipVX2TBgyO0.jpg Pobierz
GospodorzM GospodorzM 26.12.2022, 21:41:53 0 @GospodorzM: źródło: comment_1672090898Mk7orU2PU1AD5O5RuDSX4T.jpg Pobierz
GospodorzM GospodorzM 26.12.2022, 21:44:53 0 Na kratce tak, a to szmatka nakryc chebki ? Bo nie nakrywałem nic, kratke dalem i mi ostygl ładnie tylko po wystygnieciu nie jest chrupki zbytnio już
#chleb
źródło: comment_16720907246ndqpL4OcODipVX2TBgyO0.jpg
Pobierzźródło: comment_1672090898Mk7orU2PU1AD5O5RuDSX4T.jpg
Pobierz