Idahoo Idahoo 14.12.2019, 18:41:30 via Android 194 + Czy chlebowi pszennemu na żytnim zakwasie wolno plusa? Dawno mi tak ładnie się nie otworzył bochenek. Przepis: 100Pokaż całość źródło: comment_PX2DHpkwdMSKER6Hka0phhJgXtHbx7dM.jpg Pobierz
clorox clorox 14.12.2019, 18:58:51 2 + @Idahoo: Chyba muszę nowego Romana (tak nadaje imię zakwasowi) nastawić bo ostatniego zaniedbałem i spleśniał. Coś sobie upiekę.
clorox clorox 14.12.2019, 19:34:01 3 + @Idahoo: Mmmmmm, tylko smalczykiem swoim przesmarować i zagryźć swoim ogóreczkiem kiszonym.
Dawno mi tak ładnie się nie otworzył bochenek.
Przepis:
100
źródło: comment_PX2DHpkwdMSKER6Hka0phhJgXtHbx7dM.jpg
Pobierz