Wpis z mikrobloga

@Kasahara: A trzeba było brać mega rollo jak normalny człowiek, a nie jakiś talerz jak zwierze ( ͡º ͜ʖ͡º)

A tak na serio to @Caban1908 chyba ma rację. Ostatnio zamawiałem pierwszy raz od ponad pół roku i wszedł we mnie jak masło, więc musieli zacząć dawać czegoś za mało
  • Odpowiedz
Ostatnio czuję się, jakby różnego rodzaje lokale z fastfoodami zaczęły mocno lecieć w uja i drastycznie zmniejszyły porcje serwowanego jedzenia, jednocześnie zwiększając maksymalnie cenę jak tylko mogą. Od dłuższego czasu nie zamawiam i nie kupuję żadnych kebabów, bo płacenie 30 zł za pitę z marchwią, sałatą i mięsem, która nawet nie ma 1kg to jakiś żart.

Oczywiście wszystko można wyjaśnić wojną i inflacją, ale moim zdaniem to w dużej mierze jest tylko
  • Odpowiedz
@Kasahara: Zahira omijam szerokim łukiem. Lepiej znaleźć lokalnego turka co kręci rolo.
Op wyżej ma rację. Soeciówki dostały pretekst i dymają ludzi ile wlezie. Spójrzcie na Pasibusa
  • Odpowiedz
  • 18
@Panpompkaa: u mnie w Toruniu jest dramat na kółkach bo 80 % restauracji/fast foodów nie tylko razem podniosły o chory % ceny co zmniejszyły jednocześnie gramaturę i jakość. Widzialem już u nas duże picce po 89-99 PLN :)
  • Odpowiedz
@Defined: Oho kolejny Janusz się odezwał. Załóż swój biznes nosaczu i zobacz jakie są koszty.
ostatnio kłóciłem się z debilem, który tłumaczył mi zawyżone ceny WPI zmową cenową argumentując w odniesieniu do cen serka wiejskiego.
Czyli pierd.enie z cyklu nie znam się, ale się wypowiem.
  • Odpowiedz