Głodny? Na co czekasz? Przepis na batonika. Trochę większego. amp amp z pics.kuvaton.com dodany: 20.06.2010, 15:48:14 # kit# kat# baton 11 Facebook Twitter
WrednyMufasa WrednyMufasa 20.06.2010, 21:17:31 -3 @Bojownik_Wolnosci: a ja wręcz przeciwnie, jak widzę taką górę słodkiego żarcia to mi się niedobrze robi :P
Soczi Soczi 20.06.2010, 22:44:08 0 Tytuł wykopu trochę mylny. Do końca byłem przekonany, że może jednak Snickers z tego wyjdzie :(
o.....r konto usunięte 20.06.2010, 20:19:55 0 No dobra tylko jak on go włożył do lodówki ukośnie, zanim stężał? :P
Marro Marro 20.06.2010, 20:32:21 0 @ogur: w sumie temperatura topnienia czekolady oscyluje wokół 34 stopni C w materiale źródłowym masz nawet opisane, że zostawił wafla do stężenia na noc,
wojtek858 wojtek858 21.06.2010, 00:31:28 -1 Dopóki nie zobaczyłem zdjęcia z lodówką, myślałem, że oni robią tego batona w wannie...
Komentarze (11)
najlepsze
w sumie temperatura topnienia czekolady oscyluje wokół 34 stopni C w materiale źródłowym masz nawet opisane, że zostawił wafla do stężenia na noc,