Aktywne Wpisy
Lewusx +200
Kiedyś miałem boże ciało, teraz mam prawie 2 boże ciała.
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
stormi +45
moj dzisiejszy outfit🎀🎀
- zapytany o edukację Cukrowej Klapek wyznał, że w tym roku kończy 5 lat, a aktualna szkoła jest do 6 roku życia. Za rok ją przeniosą do innej szkoły.
- zapytany o próchnicę mleczaków w końcu się przyznał, że nie zamierza nic z tym zrobić.
- zapytany o paszport wpada w agresję i od razu banuje.
- zwyzywał kota na wizji "ty szmato".
- sugerował zakup samochodu.
- zapytany o dochody wymienił jutuba, krypto i oszczędności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- zapytany o inwestycje w awokado - nie ma pojęcia
- zapytany o działkę - mówi że już nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- zapytany o rozwód z T., dalej twierdzi że mieli coś w rodzaju ślubu cywilnego z wpisem w Sangkacie.
- zapytany o hobby nowej partnerki - nie zdradził za dużo - ponoć tworzy unikatowe rękodzieło.
- zapytany o to jak Dżunku dogaduje się z dwiema córkami partnerki - Gapcio roześmiał się i odpowiedział "zgaduj dalej"
- zapytany o status partnerki (panna czy rozwódka) nic nie zdradził, ale mina sugeruje pewne komplikacje.
"zapytany o paszport wpada w agresję i od razu banuje."
O co chodzi z paszportem?
@ArpeggiaVibration: czyt. na 50% skończy edukację
Ogółem weszło mu coś mocnego, hamulce puściły. Schdnięcie doprowadziło do większej pewności siebie, łysa pała, do tego stymulanty.
Myślałem, że koncem kanału będzie przepicie i co zawsze na tagu piszę "kiedyś nie będzie odcinka", ale otwierają się nowe drogi jak widzę xD.
Ryż
Ciekawe jest to, że ewidentnie przez ubogą dietę Gapciowi się wzrok posypał i jak tak dalej będzie jechał to pierwsze co to "oślepnie" ¯\(ツ)/¯
Dzień później tłumaczył że nie robil żadnej zrzutki, pieniądze uzbiera sam (potarcie kinola)
Na lajwie przyznal że zarabia żeby żyć a nie żeby zaoszczdzic