W odniesieniu do tego posta:
https://www.wykop.pl/wpis/66363275/hej-mirki-dzisiejszej-nocy-okolo-godziny-00-00-1-0/
Julcio został znaleziony ! Jakaś Włoszka zgarneła go przy zjeździe z autostrady i oddała w ręce Polizi. Wszystkim którzy plusowali ślicznie dziękuje, Julek zostaje w domu i już nigdzie nie będzie się wybierał oprócz dłuuugich spacerów (。◕‿‿◕。) (Wołam pierwszy raz w życiu, sory za pomyłki)
#czujedobrzeczlowiek #smiesznypiesek #zwierzaczki
https://www.wykop.pl/wpis/66363275/hej-mirki-dzisiejszej-nocy-okolo-godziny-00-00-1-0/
Julcio został znaleziony ! Jakaś Włoszka zgarneła go przy zjeździe z autostrady i oddała w ręce Polizi. Wszystkim którzy plusowali ślicznie dziękuje, Julek zostaje w domu i już nigdzie nie będzie się wybierał oprócz dłuuugich spacerów (。◕‿‿◕。) (Wołam pierwszy raz w życiu, sory za pomyłki)
#czujedobrzeczlowiek #smiesznypiesek #zwierzaczki
Od jakiegoś czasu ucze się piec chleb i napotykam na jeden duży problem. Otó,ż w trakcie wzmacniania ciasta wszystko idzie super, ciasto jest elastyczne i ma ładną strukturę ( robię 4-5 przekładań lub laminacji co 15-30 minut, zależnie od hydracji), podczas fazy fermentacji zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Ciasto nie rośnie nawet o 50% objętości więc przedłużam fermentacje, po około godzinie dłużej dosłownie się rozpada w rękach i jest jak