Wpis z mikrobloga

Mircy, czy zamawiajac na shroom.it, lub podobnym miejscu, robicie przelew ze swojego konta bankowego? I jak z podaniem danych? Ten głupi sklep nawet jak się wybiera paczkomat to dane osobwe ma ozaczone jako obowiązakowe, po co?
#narkotykizawszespoko #psylocybina
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MKSW: Radzę po prostu częściej sprawdzać. Ja już widziałem dostępne i nie. Growkity dziś były wyprzedane, ale np. sama grzybnia nie.
  • Odpowiedz
@Ancro: Growkity schodzą nadzwyczaj szybko więc co tydzień uzupełniają zazwyczaj. Możesz na swoje dane na paczkomat. To tylko zarodniki. Pisałem też do shroom.it - nie przechowują danych, nie udostępniają. Choć to i tak kwestia czasu jak przesyłki/ludzie zaczną być "namierzane" przez smutnych panów. Wszystko po to by po paru tyg wbić na chatę i robić g---o w papierach przez parę grzybów. Muszą wypełnić g---o statystyki w swoich gównianych karierach.
  • Odpowiedz
@2Stoned2Talk: To może jeszcze wiesz coś na temat namierzania przelewów? Czy istnieje w polskim prawie jakaś furtka dla policji, by wymusić na banku DO którego idą przelewy, udostępnianie wszystkich danych dot. płatności na dane konto?
  • Odpowiedz
@MellaIsMoney: Nie chodzi o sprawdzanie *mojego* konta, tylko konta osoby, która zajmuje się sprzedażą. Gdyby dana jednostka policji miała sobie podreperować ww "gówniane statystyki" to taka lista mogłaby dla nich być żyłą złota. Przecież wiadomo ile osób kupuje w takich miejscach by badać rośliny pod mikroskopem. Ale nieważne, na pewno nie chcę się dać wciągać w opiniowe dyskusje.

@WujaAndzej: Co z tego, że robisz coś legalnego? Czy jeśli
  • Odpowiedz