Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +83
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam

źródło: temp_file5189829851493479212
Pobierz
Zaid +123
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na

źródło: Screenshot_20241111_185749
Pobierz
(0,9)^3*0,1 czy (0,9)^ 3 * 0,1 * 4 (bo tyle roznych kombinacji trafien)?
#matematyka #kombinatoryka
źródło: comment_scyar8RhpS7L6htJX7WNzmKmaOy1xOgy.jpg
Pobierzmasz krzywą monetę 90% orzeł. Szansa na dwa orły
0.9*0.9
, szansa na dwie reszki0.1*0.1
, szansa na orzeł + reszka?2* 0.9*0.1
Bo jest orzeł-reszka i reszka-orzeł. Suma prawdopodobieństw musi być jeden