Dużo kierowców do okoła się szarpią gazują, hamują, zmieniają pasy trąbią, zajeżdżają se drogę, siedzą na zderzak, żeby być tylko jeden dwa samochody z przodu itd.
Po co mi to hahahaha.
Ja mam wyliczone gdzie i na jak długo się światło świeci, i jadę np
#krupgotuje #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #foodporn
Tak. xd
Można bardziej zrozumiale?
@bonus: yyy, ok, dzięki. Wyszło bdb.
@melepete: też jestem zawiedziony. No i ta mąka. Bez Caputo to nie picka.
Mało tego - jednak nie użyłem tych pomidorów Mutti tylko tańszych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MateMizu: działaj, półtorej godziny roboty włączając wyrastanie ciasta.
@Scybulko: a wiesz, że ja też? xD
@bolsonn: https://poprostupycha.com.pl/przepis/pizza-na-grubym-ciescie/ jak dla mnie wychodzi bardzo spoko.
@bolsonn: tak. Można by ją jeszcze nieco bardziej rozpłaszczyć bo ciut za gruba, ale to tak delikatnie. Jak kto lubi w sumie.
@_aqq: 230, z 15 minut.
Racja. Zapomniałem w sumie o tym. Następnym razem będę robił na kamieniu.
Dej. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A nie mam weny jakoś. Póki co żyję warzywkami i już odliczam do sadzenia pomidorsów i papryk. (ʘ‿ʘ
15 g drożdży to nie tak dużo na pół kilo mąki. Jakbym codziennie się tak stołował to może wtedy.
Ja zjadłem ćwierć i mi styka. XD
Jest ostry, nawet bardzo, ale nie na tyle bardzo, że tlumilby smak. Ostatecznie jednak go nie dodałem.
Jak wyżej. Nie aż tak bardzo, ale czuć moc.
Jadłem i w sumie też bywało ciężko na brzuchu. Wiadomo, że taka gruba na szybko będzie cięższa, ale mówię, nie jem takich potworów codziennie. :p