Szukam książki o gotowaniu/ kucharskiej, ale nie typu "30 pomysłów na obiad". Chodzi mi bardziej o książkę, z której można nauczyć się podstaw, ale też nie "Łatwe przepisy na obiad" ( ͡°͜ʖ͡°) Chciałbym żeby w niej były informację o np. robieniu sosów, zagęszczaniu sosów, dobieraniu smaków, przygotowaniu mięs. Warunkiem nie jest brak przepisów w książce tylko żeby czegoś się z niej nauczyć. Kojarzycie coś takiego?
Chodzi mi bardziej o książkę, z której można nauczyć się podstaw, ale też nie "Łatwe przepisy na obiad" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chciałbym żeby w niej były informację o np. robieniu sosów, zagęszczaniu sosów, dobieraniu smaków, przygotowaniu mięs. Warunkiem nie jest brak przepisów w książce tylko żeby czegoś się z niej nauczyć. Kojarzycie coś takiego?
#gotujzwykopem #gotowanie