Aktywne Wpisy
7ujMejster +42
KW23 +5
Znalezione na portalu X #historia #ukraina #usa #polityka #rosja Bez względu na to, jak paradoksalnie brzmi to teraz, ale Zachód poparzy się mocno wrzątkiem w który zamienił Ukraine
Ponieważ jest to ich standardowy wzorzec zachowania, który prowadzi do oczywistych konsekwencji — "on jest #!$%@?, ale jest naszym #!$%@?"
Ludzie Zachodu uwielbiają używać "#!$%@?ów" do swoich celów.
Uwielbiają karmić potwory, nie myśląc o tym, że takie potwory zawsze gryzą ręke karmiącego.
Zachód karmił
Ponieważ jest to ich standardowy wzorzec zachowania, który prowadzi do oczywistych konsekwencji — "on jest #!$%@?, ale jest naszym #!$%@?"
Ludzie Zachodu uwielbiają używać "#!$%@?ów" do swoich celów.
Uwielbiają karmić potwory, nie myśląc o tym, że takie potwory zawsze gryzą ręke karmiącego.
Zachód karmił
#bigbrother #dieta #mirkokoksy
@Bigbrother: xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Link do badań albo skończ #!$%@?ć takie bzdury
#!$%@? cherry picking, jak mnie to wkurza.
Tak to ten po prawo, a po lewo Duma PL kulturystyki Daszkiewicz
Jak mnie wkurza jak ktoś zakłada że każdy jest #!$%@?ą encyklopedią. ¯\_(ツ)_/¯
https://www.youtube.com/channel/UC6E7gSzQhJjDVeQU7UZxdIw/videos
Tu masz najlepszy przykład, zrobił formę na mięsie i nagle przeszedł na weganizm/wegetarianizm i jedyne co robi to podtrzymuje sylwetkę. Ale hajs sie zgadza dobrze, bo jako pierwszy wpadl na ten pomysl.
Generalnie dieta wegetariańska/wegańska również może być zdrowa i odpowiednia. Niestety 95% osób takowej "diety" nie ma, BO je co chce, a nie konkretnie odpowiednie produkty.
Ja jednak uważam, że zrobić forme na mięsie jest dużo łatwiej. Po prostu nie musisz się aż tak ograniczać, ale wiesz, jeśli Ci
Sa sportowcy weganie - oczywiscie
Ale kazdy z nich przewaznie forme zrobil na miesie, dodatkowo wrzucil w siebie tone suplementow ;)
XD
( ಠ_ಠ )