@Homar_smazony_na_wolnym_ogniu: Taktyczny janek do obserwowania posta, bo chciałbym się dowiedzieć ile to ma kcal i tłuszczu (odtłuszczone tak, że nie ma smaku, czy po prostu 1,5-2%).
@AnonimoweLwiatko 7.99, smaku nie poznałem bo jestem jeszcze w robocie, a za dużo tu chłopa na metr kwadratowy/ilosc dostępnych kibli, by ryzykować :d testy wieczorem
@Insuliniarz: Debile, którzy nie patrzą na makro tylko dla wielki napis protein i całkowitą zawartość białka. Tak samo jest z np. serkami wiejskimi. Serek zwykły 1,99 11g białka, serek wysokobiałkowy 3,98 14g białka. Taniej by wyszło kupić normalne mleko i dorzucić odżywki.
@elemel90: A do czego to mleko będziesz dawał? Samo będziesz pił? Jak samo to ma sens, jak i tak do czegoś (szejka, płatków) to równie dobrze możesz dać normalne.
jak dla mnie smakuje jak zwykłe mleko 0.5, ja mleka i tak używam tylko do rozpuszczania wpc więc dla mnie spoko
@Insuliniarz:
Debile, którzy nie patrzą na makro tylko dla wielki napis protein i całkowitą zawartość białka. Tak samo jest z np. serkami wiejskimi.
Serek zwykły 1,99 11g białka, serek wysokobiałkowy 3,98 14g białka.
Taniej by wyszło kupić normalne mleko i dorzucić odżywki.
A do czego to mleko będziesz dawał? Samo będziesz pił? Jak samo to ma sens, jak i tak do czegoś (szejka, płatków) to równie dobrze możesz dać normalne.