Aktywne Wpisy
Lewusx +15
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
No chyba, że to flaga jego kantonu i nie ma ona związku z tym, że występował w spódnicy( ͡º ͜ʖ͡º)
#eurowizja #przemyslenia
Swoją drogą to powinno być IMO odebrane jednoznacznie negatywnie, gdy na "paradzie flag", gdzie każdy pokazywał skąd jest, ktoś pokazuje, jakie ma preferencje łóżkowe. Trochę brak szacunku do kraju, który się tam reprezentuje
Preferencje
W tym wpisie nie napisałem nic o występie Szwajcarii, a o paradzie flag.
Co do samego występu i piosenki, to mim zdaniem były co najmniej równie dobre, chyba ta Chorwacja mi się najbardziej w głowę wryła, ale słucham tego ciągiem, więc też trudno mi teraz oceniać piosenki. Na pewno nie powiem, że Szwajcar miał słabą piosenkę, ale na pewno powiem, że eksponowanie
Pomijając, że te flagi pokazują w głównej mierze kto kogo kocha, a nie rucha, to ta flaga to flaga niebinarności - czyli tożsamości płciowej, a nie seksualności. Ignorancie.