Aktywne Wpisy
jmuhha +20
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +268
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Ludzie nigdy nie zdzierżą i wytkną omyłkę, podając przy tym prawidłowe rozwiązanie.
Działa w 100% przypadków.
#elektroda #peppone #heheszki #todziala
Cała elektroda. Powtórzę swój komentarz z kiedyś:
sam czasem lubię coś naprawić samemu, tak dla satysfakcji. Nie wszystko umiem dlatego często szukam w internecie. Poradniki na YT, fora, ale najlepsza zawsze jest elektroda. Już jak szukam w google i wiedzę tą strone, to nie wchodzę. Nie uzyskam odpowiedzi, ale poczytam kłótnie xd
Ja: Czesc chłopaki, potrzebuję pomocy, jak naprawić
@srgs: tu chodzi o p-------------e się i pokazanie wyższości. Jeśli można wytknąć komuś jego niekompetencje, to op i jego "ignorancja" przestaje mieć priorytet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sinls: Na Wykopie stado ludzi nie odpisuje "wiem ale nie powiem" tak jak na Elektrodzie więc taki podstęp nie jest potrzebny.
@Nieszkodnik: Zdarzało mi się wrzucić jakąś okazję na pepper żeby poczekać aż w komentarzach ktoś pokaże lepszą :D
@NuclearCycling: widzisz kursywę? Widzisz tag #peppone? To właśnie oznacza, że z------e jest od peppone z joemonster :-) A skąd on to wziął, to jego tajemnica.
Tam są takie akcje, że gość pisze że odpowie, ale trzeba mu zapłacić, bo wiedza kosztuje.