Aktywne Wpisy
WykopX +73
Bardzo przepraszam, że tak długo to trwało, ale jest!
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Defined +4
Dobra, tak, to ja # pokazmorde
Rano usuwam
Rano usuwam
Czemu nie macie naturalnego białka kazeinowego tylko same smakowe? Bo te "nołnejmy" z tymi kosmicznymi marżami niech się gonią. Nie ma dosłownie nigdzie kazeiny w normalnej cenie, oprócz tego smakowego kfd. Aż takie małe zainteresowanie, że nie opłaca się naturalnego smaku sprzedawać?
Może chłop z bloku by się tym zainteresował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A moja anegdotyczna dygresja to czemu to białko wydaje się być prawie nieznane w polskim internecie? Zdecydowana większość kulinarnych kanałów na yt używa tylko WPC, a kazeina jest nieskończenie lepsza do wypieków, batonów, owsianek, kremów i innych tego typu rzeczy na zimno (ze względu na to, że zatrzymuje mnóstwo wody i nie wysusza posiłków jak WPC oraz jest świetnym zagęszczaczem). Chodzi tylko o cenę?
#kfd #mikrokoksy
Co do desserta on od początku jak sama nazwa wskazuje miał stanowić samodzielny deser, a dodatek gumy konjac zagęszcza wszystko na tyle, że można tego białka używać też do celów kulinarnych, sam dodaje go do twarogu z mlekiem, miksuję i mam gotowy sernik